top of page
ZoT_LOGGA_2020.png

tors 11 aug.

|

Bräcke Folkets Hus

Bräcke

Föreställning med Zillah & Totte
Tillbaka till förstasidan

Tid och plats

11 aug. 2022 14:00

Bräcke Folkets Hus, Hantverksgatan 27, 843 32 Bräcke, Sverige

Om evenemanget

I priset ingår fiskedamm efter föreställning!

Apan Totte går bananas i denna tokroliga föreställning, och visar att Zillah är en buktalerska av världsklass. Publiken kan inte göra annat än att följa med på apans nyckfulla upptåg och själva bli en del av föreställningen. Både små och stora fascineras av hur den kaxiga lilla schimpansen kan verka så levande och mänsklig. Det bjuds på sångnummer och knasiga upptåg – allt i en skojig mix för att det ska bli succé.

Zillah & Totte firar 15 år som artister i år. De slog igenom stort när de vann den allra första säsongen av TV-programmet Talang på TV4. De följde upp succén med att åka till Hollywood och vinna World Championships of Performing Arts i kategorin varieté. De har släppt musikalbum och nu gör de succé på TikTok med humoristiska glimtar in i deras vardag. Dessutom gör Zillah huvudrollsröster till program på Disney som Goldie och Björn och High School Musical: The Musical: The series.

Föreställningen presenteras av Folkets Hus och parker i samarbete med Programbolaget.

Entrén öppnar kl 13:00. Köp dina biljetter här: https://www.tickster.com/sv/events/nzhj343bkhd6ebb/2022-08-11/zillah-och-totte

Dela detta evenemang

bottom of page