top of page
ZoT_LOGGA_2020.png

tis 26 juli

|

Lilltorpet, Faluns Folkpark

Falun

Föreställning med Zillah & Totte
Tillbaka till förstasidan

Tid och plats

26 juli 2022 17:30

Lilltorpet, Faluns Folkpark, Lilltorpsvägen 55, 791 94 Falun, Sverige

Om evenemanget

Familjekväll på Lilltorpet med föreställningen Zillah & Totte.

Apan Totte går bananas i denna tokroliga föreställning, och visar att Zillah är en buktalerska av världsklass. Publiken kan inte göra annat än att följa med på apans nyckfulla upptåg och själva bli en del av föreställningen. Både små och stora fascineras av hur den kaxiga lilla schimpansen kan verka så levande och mänsklig. Det bjuds på sångnummer och knasiga upptåg – allt i en skojig mix för att det ska bli succé.

Zillah & Totte firar 15 år som artister i år. De slog igenom stort när de vann den allra första säsongen av TV-programmet Talang på TV4. De följde upp succén med att åka till Hollywood och vinna World Championships of Performing Arts i kategorin varieté. De har släppt musikalbum och nu gör de succé på TikTok med humoristiska glimtar in i deras vardag. Dessutom gör Zillah huvudrollsröster till program på Disney som Goldie och Björn och High School Musical: The Musical: The series.

Föreställningen presenteras av Folkets Hus och parker i samarbete med Programbolaget

Praktisk information
  • Föreställningen äger rum på dansbanan under tak. Bänkar finns.
  • Föreställningens längd ca 35 minuter. Passar alla åldrar.
  • Föreställningen börjar 17.30 men parken öppnar redan 16.30. Då kan ni använda våra populära uteleksaker, köpa lotter, fiska i fiskdammen och spela på chokladhjulet. Café och korvkiosk är öppna och popcornmaskinerna jobbar för högtryck.

Biljetter finns att köpa här:

https://secure.tickster.com/sv/e2p6pflevc5b76r/products

Dela detta evenemang

bottom of page