top of page
ZoT_LOGGA_2020.png

tis 09 nov.

|

Folkets Hus

Forshaga

Föreställning med Zillah & Totte
Tillbaka till förstasidan

Tid och plats

09 nov. 2021 10:00

Folkets Hus, Vinkelgatan 18, 667 31 Forshaga, Sverige

Om evenemanget

Zillah & Totte slog igenom stort när de vann den allra första säsongen av TV-programmet ”Talang” 2007, och följde upp succén med att åka till Hollywood och vinna ”World Championships of Performing Arts” i kategorin varieté. Fyra säsonger av det Kristallennominerade barnprogrammet ”ApTV med Zillah & Totte” på TV4 har följt, tillsammans med en rad olika framträdanden i TV och radio. De har släppt två album, ”Det låter apa” och ”Totte (g)apar igen” som finns att lyssna till på bl.a. Spotify.

En av karriärens höjdpunkter var att uppträda för Hans Majestät Konungen Carl XVI Gustaf. På YouTube har radarparet bland annat ett matlagningsprogram för barn, Tottes Kök, som har över en miljon visningar. Dessutom gör Zillah huvudrollsröster till barnfavoriter på Disney Junior som ”Henry Krammonster” och ”Goldie och Björn”.

I över ett decennium har Zillah & Totte underhållit svenska folket. Barn i åldrarna 1 till 99 bjuds på humor och musik i ett högt tempo, där apan Totte går ”bananas” och bevisar att Zillah är en buktalerska i absolut världsklass. Både små och stora blir förtrollade av hur den kaxiga lilla schimpansen kan verka så levande och mänsklig.

Fri entré. Biljettbokning 054 – 873040.

Dela detta evenemang

bottom of page