top of page
ZoT_LOGGA_2020.png

lör 06 juli

|

Hemsö

Hemsön, Höga kusten

Föreställning med Zillah & Totte
Tillbaka till förstasidan

Tid och plats

06 juli 2024 12:00

Hemsö, 871 96 Hemsö, Sverige

Om evenemanget

𝐙𝐢𝐥𝐥𝐚𝐡 & 𝐓𝐨𝐭𝐭𝐞 till Hemsö Musikfest 2024!

Vi presenterar stolt nästa artist till årets Musikfest på Hemsön:

Zillah & Totte bjuder barn i åldrarna 1 till 99 på humor och sång i ett högt tempo, där apan Totte går ”bananas” och visar att Zillah är en buktalerska i absolut världsklass. Både små och stora blir förtrollade av hur den kaxiga lilla schimpansen kan verka så levande och mänsklig, när publiken dras med i en skojig show med något för alla.

Zillah & Totte slog igenom stort när de vann den allra första säsongen av TV-programmet ”Talang” 2007, och följde upp succén med att åka till Hollywood och vinna ”World Championships of Performing Arts” i kategorin varieté. Fyra säsonger av det Kristallennominerade barnprogrammet ”ApTV med Zillah & Totte” på TV4 har följt, tillsammans med en rad olika framträdanden i TV och radio. De har släppt två album, "Det låter apa" och "Totte (g)apar igen" som finns att lyssna till på bl.a. Spotify.

Vi firar 43 år och hälsar er varmt välkomna lördagen den 6:e juli i Gropen, Hemsön. Vi bjuder på allsång, servering, godisregn samt dessa artister:

Victor Crone Zillah & Totte Svenne Rubins

Förköp: Vuxen (15+) 200:-  https://www.tickster.com/se/sv/events/pwnlz9gu1bu4vbh Vid köp av biljett i entrén: 300:- Barn under 15 år - Gratis!

Entrén öppnar kl 11:00. Evenemanget håller på från 12:00-16:00.

 𝐕𝐢 𝐡𝐚𝐫 𝐨𝐧𝐭 𝐨𝐦 𝐩𝐚𝐫𝐤𝐞𝐫𝐢𝐧𝐠𝐬𝐩𝐥𝐚𝐭𝐬𝐞𝐫 𝐬𝐚̊ 𝐭𝐚̈𝐧𝐤 𝐩𝐚̊ 𝐦𝐢𝐥𝐣𝐨̈𝐧 𝐨𝐜𝐡 𝐬𝐚𝐦𝐚̊𝐤 𝐠𝐚̈𝐫𝐧𝐚.  𝐅𝐨̈𝐫 𝐦𝐞𝐫 𝐢𝐧𝐟𝐨𝐫𝐦𝐚𝐭𝐢𝐨𝐧 𝐤𝐨𝐥𝐥𝐚 𝐢𝐧 𝐯𝐚̊𝐫 𝐅𝐚𝐜𝐞𝐛𝐨𝐨𝐤-𝐬𝐢𝐝𝐚

Dela detta evenemang

bottom of page