top of page
ZoT_LOGGA_2020.png

lör 01 okt.

|

Folkets Hus Kallhäll

Kallhäll, Stockholm

Föreställning med Zillah & Totte
Tillbaka till förstasidan

Tid och plats

01 okt. 2022 12:00 CEST

Folkets Hus Kallhäll, Gjutarplan 2, 176 02 Järfälla, Sverige

Om evenemanget

Varietéföreställning med buktaleri med Programbolaget i samarbete med Folkets Hus och Parker. För alla åldrar 0-99 år.

Om föreställningen

Apan Totte går bananas i denna tokroliga föreställning, och visar att Zillah är en buktalerska av världsklass. Publiken kan inte göra annat än att följa med på apans nyckfulla upptåg och själva bli en del av föreställningen. Både små och stora fascineras av hur den kaxiga lilla schimpansen kan verka så levande och mänsklig. Vi får se sångnummer och knasiga upptåg – allt i en skojig mix för att det ska bli succé.

Om artisterna Zillah och Totte

Zillah och Totte firar 15 år som artister i år. De slog igenom stort när de vann den allra första säsongen av TV-programmet Talang på TV4. De följde upp succén med att åka till Hollywood och vinna World Championships of Performing Arts i kategorin varieté. De har släppt musikalbum och nu gör de succé på TikTok med humoristiska glimtar in i deras vardag. Dessutom gör Zillah huvudrollsröster till program på Disney som Goldie och Björn och High School Musical: The Musical: The series.

Plats

Folkets hus Kallhäll, Gjutarplan 15, Kallhälls centrum.

Biljetter

Fri entré. Kostnadsfria biljetter finns att boka på den här sidan från 24 september: https://www.jarfalla.se/fritidochkultur/kulturochnojen/evenemang/evenemangsarkiv/barnteaterzillahochtotte.5.618bd9791811b73f7ab7dc80.html

Dela detta evenemang

bottom of page