top of page
ZoT_LOGGA_2020.png

sön 19 mars

|

Folkets Hus Sandviken

Sandviken

Föreställning med Zillah & Totte
Tillbaka till förstasidan

Tid och plats

19 mars 2023 15:00

Folkets Hus Sandviken, Köpmangatan 5-7, 811 39 Sandviken, Sverige

Om evenemanget

När: Söndag 19/3

Var: Kulturcentrum - Teatern.

Tid: Kl 15.00. Längd ca 35 min

Pris: Vuxen 100 kr, Barn 50 kr upp till 12 år, alla priser är inkl. serviceavgift. 

Biljetter köpes i receptionen på Kulturcentrum 026-27 97 00 alt via: Nortic

I 15 år har Zillah & Totte fascinerat sin publik, stora som små. I den här tokroliga föreställningen går apan Totte bananas och visar att Zillah är en buktalerska av världsklass. 

Apan Totte går bananas i denna tokroliga föreställning, och visar att Zillah är en buktalerska av världsklass. Publiken kan inte göra annat än att följa med på apans nyckfulla upptåg och själva bli en del av föreställningen. Både små och stora fascineras av hur den kaxiga lilla schimpansen kan verka så levande och mänsklig. Det bjuds på sångnummer och knasiga upptåg – allt i en skojig mix för att det ska bli succé.   

Zillah & Totte firar 15 år som artister i år. De slog igenom stort när de vann den allra första säsongen av TV-programmet Talang på TV4. De följde upp succén med att åka till Hollywood och vinna World Championships of Performing Arts i kategorin varieté. De har släppt musikalbum och nu gör de succé på TikTok med humoristiska glimtar in i deras vardag. Dessutom gör Zillah huvudrollsröster till program på Disney som Goldie och Björn och High School Musical: The Musical: The series.  

Föreställningen presenteras av Folkets Hus och parker i samarbete med Programbolaget

Läs mer här och säkra din plats: https://sandvikenfh.se/19-3-zillah-totte

Dela detta evenemang

bottom of page