top of page
ZoT_LOGGA_2020.png

sön 07 nov.

|

Folkets Hus

Säter

Föreställning med Zillah & Totte
Tillbaka till förstasidan

Tid och plats

07 nov. 2021 15:00

Folkets Hus, Järnvägsgatan 22, 783 30 Säter, Sverige

Om evenemanget

Världsmästare, Talang-vinnare, programledare på TV4 och storsäljande albumartist.Buktalerskan Zillah och hennes apa Totte är vid det här laget en välkänd duo och en av Sveriges allra mest anlitade artister. Materialets höga kvalitet tillsammans med Zillahs fingertoppskänsla och stora skicklighet som buktalerska, sångerska och komedienn gör Zillah & Totte till en akt i absolut toppklass.

Zillah Ustav var bara 18 år när hon vann Talang 2007 i TV4. Över en natt förändrades livet och Zillah & Totte har sedan dess släppt två bäst-säljande musikalbum, uppträtt i närmare tusen föreställningar på små och stora scener runt om i landet, och synts på TV-program som Bingolotto, Sommarkrysset, Faddergalan, Lilla Aktuellt, Singing Bee Celeb mm. 2008 tog de hem titeln Grand Champion of the World i världens största Talang-tävling i Hollywood och samma år började den egna talkshowen “AP-TV med Zillah & Totte” sändas på TV4. Zillah köpte Totte i en leksaksaffär i London som 12 åring och har sedan dess stadigt utvecklat hans kaxiga karaktär till den världsberömda apa han själv anser sig vara idag.

Zillah & Totte på en föreställning där sketcher, musik och trolleri är återkommande inslag men vad som helst kan hända. Showen är uppbyggd av olika delar som kan kombineras så att den passar de flesta sammanhang.

Biosalongen i Säter. Entré 100 kr. Biljetter går att förköpa här: https://www.tickster.com/sv/events/e4efmumwbajydr5/2021-11-07/zillah-och-totte

Dela detta evenemang

bottom of page